Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мога да си купя кит 6 на цялото окачване на 156 от Италия много изгодно интерсува ме - коя марка е за предпочитане?
    MAPCO
    BIRTH
    VEMA
    SIR
    MOOG са малко по скъпи
    VEMA, BIRTH, MAPCO са с по 2 години гаранция.
    Благодаря за отговорите.
    Vema, Birth, Mapco са по 160 euro. Moog е към 350 но е 8 части комплекта...
    Ето и TRW
    http://www.ebay.it/itm/4-BRACCI-OSCI...ht_3936wt_1185
    комплект долни и горни носачи 272 евро.
    Last edited by akirilov; d.m.y г., 15:52.
    Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
    Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Comment

• Това е доста интересно:
      http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?...3#ht_500wt_969
      Кит окачване 156/147 за 189 евро
      Gentile asen.kirilov,
      la marca e' original parts,la garanzia dura 2 anni per qualsiasi problema riscontrato mi spedisce il ricambio e le invio quello nuovo.

В превод:
      Уважаеми Асен Кирилов
      Марката е oroginal pats, гаранцията е 2 години - при какъвто и да е открит проблем ми изпраща частта и ще ви изпратя нова.
      Не съм я чувал тази марка но със сигурност не е Рикамби оригинали въпреки че на английски ориджинал партс означава точно това... но все пак 2г гаранция

Comment

• ми ако ти се дават пари според мен Moog е за предпочитане
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщение
          .... TRW комплект долни и горни носачи 272 евро.
          Ми те толкова струват тук с отстъпката за сервизи

---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщение
          Това е доста интересно:
          http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?...3#ht_500wt_969
          Кит окачване 156/147 за 189 евро
          Gentile asen.kirilov,
          la marca e' original parts,la garanzia dura 2 anni per qualsiasi problema riscontrato mi spedisce il ricambio e le invio quello nuovo.

В превод:
          Уважаеми Асен Кирилов
          Марката е oroginal pats, гаранцията е 2 години - при какъвто и да е открит проблем ми изпраща частта и ще ви изпратя нова.
          Не съм я чувал тази марка но със сигурност не е Рикамби оригинали въпреки че на английски ориджинал партс означава точно това... но все пак 2г гаранция
          Не ми стана ясно за коя марка не е чувал? За ATEC ли?
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

Birth... са по 160 euro.
            Е от това бягайте далеко винаги, когато го видите, щото е Mentaci garancioni.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
              Ми те толкова струват тук с отстъпката за сервизи

---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Не ми стана ясно за коя марка не е чувал? За ATEC ли?
              Не аз не съм чувал марката Original parts в превод на италиански означава Ricambi originali но не вярвам да е същата марка.

Comment

Не аз не съм чувал марката Original parts в превод на италиански означава Ricambi originali но не вярвам да е същата марка.
                Ами няма как да е рикамби (въпреки, че правилно си го превел и то дефакто означава "оригинални части"), защото "рикамби"-те са всъщност ТРВ-та, които са минали през качествения контрол на Фиат Ауто С.п.А (демек малко им се е повишила цената от тази процедура), следователно елементарната логика казва, че "рикамби" трябва да са поне малко по-скъпи от ТРВ...

Иначе ми е ясно, че Българите сме безкрайно склонни да повярваме без да се замислим, че някъде има балък дето продава оригиналните части на цена тройно и четворно по-евтина от тая на всички други магазини и продавачи, и въпреки това няма съмнение, че частите са точно като тия дето са в пъти по-скъпи...

Comment

• този комплект е АТР като тези в началото на темата.
                  Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                    ..... защото "рикамби"-те са всъщност ТРВ-та, които са минали през качествения контрол на Фиат Ауто С.п.А (демек малко им се е повишила цената от тази процедура), следователно елементарната логика казва, че "рикамби" трябва да са поне малко по-скъпи от ТРВ...

....и една добавка от мен,тези ТРВ са и произведени за Фиат Ауто С.п.А...поне така ми обясниха на мен за разликите тук в Солун в магазин Рикамби Ориджинале,демек ТРВ,произведено за Фиат Ауто С.п.А и минали качествения контрол на Фиат Ауто С.п.А.
                    То това дефакто е валидно за всичките части с табелака Рикамби Ориджинале.....
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Тези дни ще звънна на майстора който ми правеше колите да го питам за цена от неговият магазин и коя марка слагат различна от оригиналните както и за цената на оригиналните, той има поне 30% отстъпка та ще видим каква ще иска да ми направи на мен при положение че няма да ми ги монтира той. А за изпращането ще го измисля някак си...

---------- Post added at 13:25 ---------- Previous post was at 13:11 ----------

Колко е нормално да ми вземат горе/долу за монтирането на горни долни носачи + биалетки ако си занеса мой в София?

Comment

• Тези носачи ни объркаха мисленето.И аз пробвах всичко на пазара,трв от тех-ко,fiorela,полиоретанови тампони.Резултата-5,6хил.км,и здраво скърцане.Преди година метнах TRW,от това с изтритaта щампа Ricambi,и о чудеса-колата не скърца.Да не дърпам дявола за опашката,дано там да е истината.

Comment

• Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
                          Тези носачи ни объркаха мисленето.И аз пробвах всичко на пазара,трв от тех-ко,fiorela,полиоретанови тампони.Резултата-5,6хил.км,и здраво скърцане.Преди година метнах TRW,от това с изтритaта щампа Ricambi,и о чудеса-колата не скърца.Да не дърпам дявола за опашката,дано там да е истината.
                          Там е истината колега Не си сгрешил карай и се кефи
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                            Там е истината колега Не си сгрешил карай и се кефи
                            Батка и аз бях метнал такива носачи. Точно 3000 км. и тампони и шарнири отидоха подяволите. Точно тези с изтритата щампа.
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                              Батка и аз бях метнал такива носачи. Точно 3000 км. и тампони и шарнири отидоха подяволите. Точно тези с изтритата щампа.
                              Смени си монтажника и/или доставчика
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                                Смени си монтажника и/или доставчика
                                За монтажника явно се шегуваш, а доставчика Тех-ко. Ма аз отдавна не слагам нови носачи и нямам проблеми. Крайно доволен съм от на Николай рециклажите. Вече не помня от кога не съм псувал по този повод
                                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                                X